Meny

NYHET: VitenPost - eksperimenter rett hjem i postkassa!

Hver måned kommer det en pakke i posten, med et oppdrag om å bygge noe gøy. Hver VitenPost er laget for å gi flere timer med utforskning og entusiasme. Gi det bort til andre, eller til deg selv.

Fyll ut mottakers adresse og velg varighet


Bestill vitenpost her!
(første pakke sendes innen 3 virkedager)

Marit, mammaen til Isak (9)

Ungene og mor lærer gjennom byggeprosessen.

Morten, pappaen til Leander (5) og Ferdinand (7):

Tenk å kunne abonnere på en slik herlig forundringspakke man kan utforske og bygge selv. Eller sammen med barna, da. Det går også an...

Hva er VitenPost?

VitenPost er et månedlig abonnement på et eksperiment eller byggesett hjem i postkassa. Gi det bort til noen andre, eller til deg selv.
Hver måned kommer det en pakke i posten, med et oppdrag om å bygge noe gøy. Hver VitenPost er laget for å gi flere timer med utforskning og entusiasme, alene eller aller helst sammen med andre. Vårt mål er at VitenPost i postkassa umiddelbart skal gi forventninger om kvalitetstid og mestringsglede hos mottageren.

Hva får jeg?

En viktig del av opplevelsen er å ikke vite hva som kommer hver måned. Derfor er innholdet i hver sending hemmelig, med unntak av de Andreas nevner i videoen over. Hvert eneste sett er spesielt utviklet for VitenPost av oss, med gode instruksjoner på norsk. Det er brukt resirkulerbare papir- og pappmaterialer så langt det er mulig, og settene er kompakt pakket for minst mulig miljøbelastning under transport.

Hvilken alder passer det for?

VitenPost passer for barn fra skolealder, og for barnlige voksne. Individer som fullstendig har vokst fra sin lekenhet vil ikke ha særlig utbytte av VitenPost. De yngste barna vil ha behov for hjelp fra voksne, mens større barn og ungdom bør kunne klare seg på egenhånd. Vi anbefaler dog å bygge settene sammen. Vårt håp er at VitenPost i postkassa skal bety kvalitetstid, sammen.

Når kommer VitenPost?

VitenPost sendes ut første eller andre virkedag hver måned, og lander i din postkasse få dager etterpå. Bestiller du innen den 20.i måneden sendes den første pakken ut umiddelbart, med personlig hilsen fra deg, og tydelig beskjed om at denne pakka bare er starten på et eventyr med månedlige opplevelser. Bestiller du etter den 20. starter abonnementet med neste måned.

Julen 2017: Alle bestillinger gjort etter 20. november sendes ut fortløpende i desember, med til&fra-lapp og personlig hilsen fra deg. Den neste pakka kommer i januar.

Trengs det verktøy?

Flere av settene vil kreve saks og teip. Enkelte av settene vil også kreve batterier, linjal, knappenål eller annet utstyr vi antar finnes i de fleste hjem. Dette har vi valgt å ikke inkludere i settene for å spare miljøet og holde prisene så lave som mulig.

Hva skjer når abonnementet løper ut?

Foreløpig er VitenPost kun én serie, med 12 sett. Hvis du har bestilt VitenPost i 6 mnd. og liker kvalitetstiden det gir hver måned vil du få muligheten til å fortsette abonnementet i nye 6 mnd. Hvis du har bestilt i 12 mnd. vil abonnementet automatisk avsluttes. Om vi utvider tjenesten med flere serier avhenger av mottagelsen det får hos dere. Fortell oss hva du vil ha på post@vitenwahl.no.