Meny

Gratis frakt for utsendelser over 700,-! 

Vitenkalender

24 smågaver for lek og læring

Lagerstatus: Puff! Oida. Vi finner ingenting på denne lagerhylla.

Få beskjed når produktet er på lager

kr 1 299,00

Hei! Har du kasta eska og glemt å ta vare på adressen til kalendervideoene? Du finner dem her

NB: Du kan bestille julekalenderen fra 6. oktober, men den sendes først andre uka i november. Slapp av, den er framme i god tid før 1. desember.

Stress med julekalender? Vi har gjort jobben for deg! Andreas har plukket ut 24 flotte, små gaver. Et supert alternativ til godterikalender, eller du kan legge til noe søtt om du vil. Billigere enn å kjøpe gavene enkeltvis blir det også. I tillegg spanderer vi frakten! Og vi har tatt jobben med å pakke inn! Det høres ut som en god deal, fordi det er det.

Hver dag åpner Andreas kalenderen sammen med mottakeren. Det skjer på Vitenkalenderens hemmelige nettside. Der forklarer og viser Andreas hvordan dagens gave kan brukes. NB! Det er viktig at mottakeren ser videoene. De «er halve kalenderen». Uten dem vil mye være uforståelig.

Alle gavene er nye fra 2019 og 2018, men enkelte av produktene selges også individuelt i Nerdebutikken. Etter tilbakemelding fra dere har vi i år flere hjemmeeksperimenter enn noen sinne, altså små eksperimenter Andreas har satt sammen av ting de fleste allerede har i huset sitt. Vi sender med det du trenger, med unntak av saks, teip, kjøkkenglass og andre ting vi forventer at alle har hjemme. 

Alle kalendergavene er pakket inn i rødestripete kalenderposer, og er merket fra 1 til 24. Det hele leveres i en eske som er fin nok til å stå framme 24 dager til ende, om du ønsker det.

Dette er en litt kryptisk liste over årets innhold:

 1. Posespyd
 2. Ringtriks
 3. Salto-origami
 4. Elektromagnet
 5. Tetthetssøyle
 6. Fargetransport
 7. Eksoterm kjærlighet
 8. Selvstartende hevert
 9. Badegelé
 10. Vitaminrik lavalampe
 11. Krystallverksted
 12. Zoom inn
 13. Superabsorberende polymerer
 14. Spretten origami
 15. Hjemmelaget viskelær
 16. Tattisillusjoner
 17. Hjemmelaget motor
 18. Godterikunst
 19. Levende spiral
 20. Sentripetal kjøretur
 21. Gyroskop
 22. Umulig vann
 23. Vannmagi
 24. Ispinnebombe

 

Julekalenderen passer for både store og små nerdespirer. Men to av gavene er et byggesett som kan være vanskelig og litt tålmodighetskrevende for de yngste. Da er det kjekt om en voksen kan hjelpe til. Innholdet passer best fra barneskolealder til innleggelse på eldresenter.

Nerdekalenderen er vårt forsøk på gi deg en god førjulstid, full av læring og opplevelser.