Gå til kassen

Handlekurv

0 produkter

0

Fast gratis frakt ved bestillinger over 700,-

Om VitenWahl

Andreas Wahl

Andreas er fysiker, vitenskapsformidler, programleder og norgesmester i morellsteinspytting.

Andreas på skjerm

I 2009 stod Andreas bak videoserien "Reale Triks" på Dagbladet.no, med 51 eksperimenter du kan se her. I spalten "Gatefysikk" på "Schrödingers katt" (NRK1) utfordret han programleder Hanne Kari Fossum til eksperimenter og demonstrasjoner blant folk på gata. I to sesonger av"Lyngbø og Hærlands Big Bang" (NRK1) satt Andreas i ekspertpanelet på fredagskveldene og hadde sitt eget innslag kalt "God Fysikk". Høsten 2012 var Andreas programleder for "Folkeopplysningen" på NRK1 og i Barne-TV. "Folkeopplysningen 2" ble sendt høsten 2014 og vant Gullruten i klassen beste magasin- eller livsstilprogram. "Folkeopplysningen 3" ble sendt høsten 2016, og satte dagsorden for debatten rundt en rekke temaer.

Andreas på scenen

Andreas er en entusiastisk formidler av naturvitenskap. "Universet på 42 minutter - et vitenshow" er hans første vitenshow, og har siden 2009 blitt vist over 200 ganger. Andreas sitt engasjement for verdens viktigste yrke ligger til grunn for "Se!Oi!Kult! - et inspirasjonsforedrag for lærere". I tillegg gjør han eventkonsepter som "Vannvittig Vitenskap" for næringslivet, og leder arrangementer som en trygg og annerledes konferansier.

I februar og mars 2016 legger Andreas ut på veien med forestillingen "Elektrisk". Med den skal han besøke over 20 kulturhus rundt omkring i Norge. For mer informasjon om hvor han stopper og hvordan du kan kjøpe billetter, besøk turneens hjemmeside.

Om VitenWahl.no

VitenWahl.no er et nettsted for fysiker og vitenskapsformidler Andreas Wahl. Her finner du informasjon om hans virksomhet og en nettbutikk for utstyr anbefalt av Andreas. Se Kundeservice for mer informasjon om frakt, betaling, sikkerhet, retur og garanti. Varer sendes normalt to ganger i uken. Kjøp ved oppmøte er ikke mulig.

 

 

Næringsadresse:

VitenWahl
Storgaten 21-23
0184 Oslo

Tlf: 915 29 086

Org.nr:

917 347 956