Meny

Gratis frakt for utsendelser over 700,-! 

Kundeservice

Frakt og levering

Vi sender varer med vanlig postgang, med mindre annet er avtalt. Alle varer sendes med vanlig postgang. Frakten har fast lavpris på 59 kr. Varer sendes fra lageret normalt to ganger i uken.

Vi sender til hele Skandinavia, men det kan komme påslag i frakt. Derfor må du ta kontakt på post@vitenwahl.no for bestillinger utfor Norge.

På grunn av flytting har vi vært nødt til å midlertidig avvikle henting i butikk, men vi håper vi etterhvert kan få det tilbake på plass.

Bestillinger for bedrifter

Hvis din bedrift ønsker å bestille varer av VitenWahl, er det fint om du tar kontakt med oss på VitenWahl AS. Da kan vi sørge for at pakken sendes med bedriftspakke og at dere mottar EHF-faktura i steden for på epost. 

Angrerettsskjema

Du har 14 dagers ubetinget angrerett. Her finner du angrerettskjema.

Retur og garanti

Du har selvfølgelig full angrerett når du handler hos VitenWahl.no. Det betyr at du i 14 dager etter kjøpet kan sende varene tilbake til oss og få pengene tilbake. Varene må selvsagt være ubrukte og i samme stand som de ble mottatt. Fyll ut dette skjemaet (bokmål, nynorsk) og send til post[at]vitenwahl.no. Husk å oppgi bakgrunn for returnering av varen og om du vil ha en annen vare i stedet eller ha tilbakebetalt pengene. (Husk å oppgi kontonummer i så fall.) Salgsvarer som er redusert med 30% eller mer, eller som er kjøpt med gavekort, byttes kun mot andre varer.

For at du skal kunne benytte deg av angreretten har du noen plikter og oppgaver;
* Forbrukeren har rett til å gå fra avtalen (angrerett) ved å gi melding til selgeren innen 14 dager etter at varen er mottatt.(jf. Angrerettloven § 11). 
* Angreretten gjelder ikke dersom varen ikke kan leveres tilbake i tilnærmet samme stand og mengde, og beskadigelse eller forringelse skyldes uaktsomhet eller manglende omsorg fra forbrukerens side. (jf. Angrerettloven § 12 punkt a)
* Returkostnadene bæres av forbrukeren (jf. Angrerettloven § 15 første ledd).

Returadresse

VitenWahl AS
Youngstorget 2
0181 Oslo