Meny

Gratis frakt for utsendelser over 700,-!

Kundeservice

Frakt og levering

Du kan hente varene du har bestilt hos Revir i Folketeaterpassasjen i Oslo. Åpningstidene finner du på deres hjemmeside. For å hente varene der må du velge denne leveringsmetoden i kassa her inne i nettbutikken. Du vil deretter få en e-post i det varene er pakket og klare til henting. Butikken er fortsatt i sin spede oppstart med begrenset omsetning, og varer pakkes derfor kun to ganger i uken.

Hvis du ikke henter varene selv, sender VitenWahl dem med posten, med mindre annet er avtalt. Frakten har fast lavpris på 59 kr. Varer sendes fra lageret normalt to ganger i uken.

Vi sender til hele Skandinavia, men det kan komme påslag i frakt for store forsendelser til utlandet. I så fall tar vi kontakt.

Angrerettsskjema

Du har 14 dagers ubetinget angrerett. Her finner du angrerettskjema.

Retur og garanti

Du har selvfølgelig full angrerett når du handler hos VitenWahl.no. Det betyr at du i 14 dager etter kjøpet kan sende varene tilbake til oss og få pengene tilbake. Varene må selvsagt være ubrukte og i samme stand som de ble mottatt. Fyll ut dette skjemaet (bokmål, nynorsk) og send til post[at]vitenwahl.no. Husk å oppgi bakgrunn for returnering av varen og om du vil ha en annen vare i stedet eller ha tilbakebetalt pengene. (Husk å oppgi kontonummer i så fall.) Salgsvarer som er redusert med 30% eller mer, eller som er kjøpt med gavekort, byttes kun mot andre varer.

For at du skal kunne benytte deg av angreretten har du noen plikter og oppgaver;
* Forbrukeren har rett til å gå fra avtalen (angrerett) ved å gi melding til selgeren innen 14 dager etter at varen er mottatt.(jf. Angrerettloven § 11). 
* Angreretten gjelder ikke dersom varen ikke kan leveres tilbake i tilnærmet samme stand og mengde, og beskadigelse eller forringelse skyldes uaktsomhet eller manglende omsorg fra forbrukerens side. (jf. Angrerettloven § 12 punkt a)
* Returkostnadene bæres av forbrukeren (jf. Angrerettloven § 15 første ledd).

Returadresse

VitenWahl AS
Storgaten 21-23
0184 Oslo