Meny

Gratis frakt for utsendelser over 700,-!

Julekalender

24 smågaver for lek og læring

Lagerstatus: Puff! Oida. Vi finner ingenting på denne lagerhylla.

Få beskjed når produktet er på lager

kr 1 450,00

Stress med julekalender? Vi har gjort jobben for deg! Andreas har plukket ut 24 flotte, små gaver samlet i Nerdebutikkens julekalender. Et supert alternativ til godterikalender, eller du kan legge til noe søtt om du vil. Billigere enn å kjøpe gavene enkeltvis blir det også. I tillegg spanderer vi frakten! Og vi har tatt jobben med å pakke inn! Det høres ut som en god deal, fordi det er det.

Hver dag åpner Andreas kalenderen sammen med mottakeren. Det skjer på julekalenderens hemmelige YouTube-kanal. Andreas forklarer og viser hvordan dagens gave kan brukes. NB! Det er viktig at mottakeren ser videoene. De «er halve kalenderen», uten dem vil mye være uforståelig.

Alle gavene er nye fra i fjor, men enkelte av produktene selges også individuelt i Nerdebutikken. Etter tilbakemelding fra dere har vi i år flere hjemmeeksperimenter enn noen sinne, altså små eksperimenter Andreas har satt sammen av ting de fleste allerede har i huset sitt. Vi sender med det du trenger, med unntak av saks, teip og tomflasker, som du kan se i lista lenger ned.

Alle kalendergavene er pakket inn i røde og hvite kalenderposer, og er merket fra 1 til 24. Det hele leveres i en eske som er fin nok til å stå framme 24 dager til ende, om du ønsker det.

Dette er en litt kryptisk liste over årets innhold:

 1. Sprell levende tallerkenmann
 2. Såpebobler som ikke sprekker
 3. Ballonghelikopter
 4. Gløggbrems
 5. Dinosaurpepperkakeform i 3D
 6. Verdens minste varmluftsballong
 7. Eksplosjon i munnen
 8. Sprettballfabrikken
 9. Puslefly
 10. Krystalltre
 11. Potetklokke (OBS: Krever at dere har noen poteter hjemme)
 12. Firkanta såpebobler
 13. Kinetisk sand
 14. Bleiesnø
 15. Ufoball
 16. Hexaplexagon (krever saks og litt teip)
 17. Magnetisk pøtty
 18. Tornadorør (krever to tomflasker)
 19. Astronautis
 20. Lysende kjemi
 21. Usynlig penn
 22. Barkompass
 23. Monsterballong
 24. Vaklebass

 

Julekalenderen passer for både store og små nerdespirer. Men én av gavene er et byggesett som kan være vanskelig og litt tålmodighetskrevende for de yngste, og da er det kjekt om en voksen kan hjelpe til. Vi tenker innholdet passer best fra barneskolealder og opp.

God førjulstid fra oss i Nerdebutikken!

NB: Du kan bestille julekalenderen fra 5. oktober, men den sendes først i midten av november. Slapp av, den er framme i god tid før 1. desember.