Meny

Gratis frakt for utsendelser over 700,-! 

Bookingbetingelser

  1. Andreas Wahl (heretter kalt foredragsholderen) er direkte ansvarlig for foredragets gjennomføring og innhold. 
  2. Foredragsholderen er ikke ansvarlig ved forsinkelser eller uteblivelse forårsaket av forhold foredragsholderen ikke er herredømme over, herunder hindringer som går under begrepet "force majeure". Foredragsholderen kan ikke trekkes i honorar for sen ankomst grunnet forsinkelse som skyldes offentlig transportmiddel eller trafikkuhell.
  3. Ved kundens avbestilling gjelder følgende betingelser: Ved avtaleinngåelse og frem til 90 dager før avholdelse dekkes 15 % av honoraret. Dersom oppdraget avlyses mellom 90 og 30 dager før avholdelse dekkes 50 % av honoraret. Dersom oppdraget avlyses mindre enn 30 dager før avholdelse dekkes 100 % av honoraret 
  4. Kunden er ansvarlig for at teknisk utstyr er til stede og virker, og at fasiliteter er tilrettelagt for gjennomføring av det avtalte foredraget. 
  5. Opptak eller innspilling av arrangement må ikke foregå uten skriftlig tillatelse fra foredragsholderen. 
  6. Enhver form for endring av arrangement i forhold til inneværende avtale, krever skriftlig aksept fra foredragsholderen. 
  7. Avtalen regnes som konfidensiell mellom partene og kan ikke deles med utenforstående uten foredragsholderens samtykke. 

Salgsbetingelser

Det er helt trygt å betale med kredittkort på VitenWahl.no. Vår leverandør av kredittkortbetalinger er Nets Netaxept, Norges største aktør på dette området. Når du bestiller vil beløpet kun bli reservert fra din konto, og ikke trukket før vi fysisk pakker og sender varen til deg. 

NB: Du kan bli bedt om å benytte BankID eller en annen verifiseringsløsning fra din bank under betalingen. Dette er et ekstra lag med sikkerhet som gjør det tryggere for deg som kjøper. Vi er dermed godkjent Verified by VISA og MasterCard Securecode.

Personvernerklæring

Vi i VitenWahl har har oppdatert vår personvernerklæring i henhold til GDPR. Du finner personvernerklæringen vår her. Kort fortalt lagrer eller behandler vi ikke annen informasjon enn den du gir oss når du bestiller. Vi selger heller ikke informasjonen videre. Vi foretrekker å selge nerdeprodukter.

Men hvis du er usikker på hva vi egentlig vet om deg, kan du sende oss en epost på post@vitenwahl.no, så skal vi dele det lille vi vet. Vi skulle gjerne ha slettet det du vil ha slettet, men fordi vi kun lagrer info som vi er lovpålagt å lagre, kan vi heller ikke slette det.