Meny

Bookingbetingelser

  1. Andreas Wahl (heretter kalt foredragsholderen) er direkte ansvarlig for foredragets gjennomføring og innhold. 
  2. Foredraget kan avlyses av foredragsholderen ved sykdom eller annen uforutsett personlig hendelse. Foredragsholderen er forpliktet å forsøke å fremskaffe en annen kvalifisert foredragsholder som erstatter eller finne alternativ dato for gjennomføring. 
  3. Ved avbestilling gjelder følgende betingelser: Ved avtaleinngåelse og frem til 90 dager før avholdelse dekkes 15 % av honoraret. Dersom oppdraget avlyses mellom 90 og 30 dager før avholdelse dekkes 50 % av honoraret. Dersom oppdraget avlyses mindre enn 30 dager før avholdelse dekkes 100 % av honoraret 
  4. Kunden er ansvarlig for at teknisk utstyr er til stede og virker, og at fasiliteter er tilrettelagt for gjennomføring av det avtalte foredraget. 
  5. Opptak eller innspilling av arrangement må ikke foregå uten skriftlig tillatelse fra foredragsholderen. 
  6. Enhver form for endring av arrangement i forhold til inneværende avtale, krever skriftlig aksept fra foredragsholderen. 
  7. Avtalen regnes som konfidensiell mellom partene og kan ikke deles med utenforstående uten foredragsholderens samtykke. 
  8. Foredragsholderen er ikke ansvarlig ved forsinkelser eller uteblivelse forårsaket av forhold foredragsholderen ikke er herredømme over, herunder hindringer som går under begrepet "force majeure". Foredragsholderen kan ikke trekkes i honorar for sen ankomst grunnet forsinkelse som skyldes offentlig transportmiddel eller trafikkuhell.

 

Salgsbetingelser

Det er helt trygt å betale med kredittkort på VitenWahl.no. Vår leverandør av kredittkortbetalinger er Nets Netaxept, som er Norges største aktør på dette området. Når du betaler med kredittkort blir betalingen registrert umiddelbart og vi kan sende deg varen med en gang du har bestilt. Når du bestiller vil beløpet kun bli reservert fra din konto, og ikke trukket før vi fysisk har sendt varen til deg. 

NB: Hvis du har nettbank på ditt kredittkort er det mulig du må ha din nettbank-kalkulator tilgjengelig for å betale med kredittkort. Dette er et ekstra lag med sikkerhet som gjør det tryggere for deg som kjøper. Vi er dermed godkjent Verified by VISA og MasterCard Securecode.

Personvernerklæring

Vi i VitenWahl jobber med å oppdatere vår personvernerklæring, slik at du kan få enda en epost om GDPR. Vi regner med at du venter i spenning. I mellomtiden kan vi love deg at vi ikke lagrer eller behandler annen informasjon enn den du gir oss når du bestiller (og den må vi jo lagre, hvis ikke kommer skattemyndighetene og tar oss). Vi selger heller ikke informasjonen videre. Vi foretrekker å selge nerdeprodukter.

Men hvis du er usikker på hva vi egentlig vet om deg, kan du sende oss en epost på post@vitenwahl.no, så skal vi dele det lille vi vet. Vi skulle gjerne ha slettet det du vil ha slettet, men fordi vi kun lagrer info som vi er lovpålagt å lagre, kan vi heller ikke slette det. Men for all del - send oss en epost. Vi blir alltid glad for epost!