Flygende lanterner

Flygende lanterner

Dobbelklikk på bildet for å se det i full størrelse

Forminsk
Forstørr

Flere visninger

Flygende lanterner

Kort beskrivelse

Send opp din egen himmellykt!

Tilgjengelighet: På lager

Produktnavn Pris Antall
Flygende lanterne (rød)
kr 40,00
  • Kjøp 10 for kr 25,00 hver

Utsolgt

Flygende lanterne (hvit)
kr 40,00
  • Kjøp 10 for kr 33,00 hver
Flytende Lanterner
kr 80,00

Utsolgt

Detaljer

Fyrverkeri er så "last year". Send opp din egen varmluftsballong!

Du mottar alt du trenger for å sende opp varmluftsballongen til over 300 meters høyde. Finn bare en stor åpen plass og fyrstikker/lighter.

Disse kinesiske lyktene har satt sikkerheten i høysetet. De er laget av brannhemmende papir som er biologisk nedbrytbar. Trygt for naboene dine, og bra for kloden. De eksklusive lanternene er individuelt pakket i plast og egner seg fint som gave eller til spesielle anledninger.

Er det trygt? - Ja, så lenge du følger instruksjonene nøye. Lanternen er laget av brannhemmende papir som er biologisk nedbrytbart. Det skal derfor veldig mye til for at den tar fyr, og du slipper å bekymre deg for at restene blir liggende i naturen i årevis.

Hva gjør jeg hvis det er mye vind? Du kan sende opp lanterna i inntill 5 m/s, men vi anbefaler at du tenker på sikkerheten og venter på en vindstille kveld. Sørg alltid for at du vet hvilken vei vinden blåser - det siste du vil er å sette fyr på naboens balkong. Alle bygninger og høye trær bør være minst 30 meter unna stedet du sender opp lykten.

Passer lanternene for festligheter og arrangementer? De passer perfekt for sosiale sammenkomster. Det er fin felles aktivitet og stemningskaper. Men hold sikkerheten i høysetet. Ikke pakk opp lanternene nær utslippstedet, ikke send opp under alkoholpåvirkning, og ikke minst må røyking unngåes for enhver pris.

Bør jeg sende opp en skadet lanterne? Nei. Sørg alltid for at lanterna er i hel og uten skader, ellers kan den lande langt tidligere enn planlagt.

Jeg bor i nærheten av en flyplass, er det et problem? Ja, desverre. Lanterner skal ikke sendes opp innenfor en 10 km radius rundt flyplasser, rullebaner, eller andre steder lanterna kan forveksles med et nødsignal. Du bør også holde deg unna høyspentmaster.

I tillegg: Oppbevar lanterna på et tørt og sikkert sted, utenfor barns rekkevidde. Og sørg for ikke å kle deg i lettantennelige klær når du skal sende den opp. Det er en god idé å ha vann tilgjengelig i nærheten ved oppsending.

Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)