Meny

NÅ: Fri frakt på bestillinger over 700,- Alle bestillinger gjort etter 15. desember sendes fortløpende, men Posten garanterer ikke lenger levering før jul. Velg «Hent selv» for å hente varene dine hos våre venner i Folketeaterpassasjen i Oslo.

Den ubrukelige boksen

Idiotisk, og helt uimotståelig

Lagerstatus: Puff! Oida. Vi finner ingenting på denne lagerhylla.

Få beskjed når produktet er på lager

Produktnavn Pris
Ingen valg er tilgjengelig for dette produktet.

Det er en boks. Med en bryter på toppen. Men hva gjør bryteren? Starter den en kjernefysisk krig? Åpner den en hemmelig luke i gulvet? Går lyset i hele nabolaget?

Du stirrer på den, time etter time, før du til slutt ikke klarer mer. Du prøver den. Og ut av boksen kommer en liten finger som dytter bryteren tilbake. Det er alt den gjør. Og smilet i ansiktet ditt er beviset på at det funker.

Sett boksen på et egnet sted, og vent med glede på offer etter offer som ikke klarer å styre nysgjerrigheten sin. Bare for å se fingeren dytte bryteren tilbake igjen.

Dette er det mest idiotiske dingsen vi har forelsket oss i på VitenWahl-kontoret.

Den ubrukelige boksen kommer i to størrelser, liten og stor. Den store er i tre, og vises på bilde en og to. Fargen kan variere litt på grunn av treet. Den lille boksen er i plast, og vises på bilde tre. Batteri medfølger ikke.